B&B Casa La Vida Feliz Nieuws

Nieuws


Krijg je de laatste nieuwtjes van de B&B graag in je mailbox? Klik dan zeker op de onderstaande knop.

COVID 19 en Casa La Vida Feliz

Casa La Vida Feliz en COVID 19

Het mooie Spanje is één van de zwaarst getroffen landen ter wereld m.b.t. het COVID 19 virus.  De Spaanse overheid heeft dan ook drastische maatregelen moeten nemen waardoor Spanje het economisch zeer zwaar heeft gekregen.  Maar deze maatregelen hebben hun doe bereikt.  Het inperken van COVID 19.  Als B&B is het dus ook normaal dat ook hier maatregelen worden genomen om onze gasten te beschermen tegen COVID 19.  Zo voorzien wij op strategische plaatsen pompjes met ontsmettingsalcohol, vragen wij ook de social distance te respecteren binnen en buiten onze B&B. Alles binnen onze B&B wordt alles extra gereinigd en binnen onze keuken met de nodige zorg verwerkt. Zo zijn wij ook constant opzoek naar producten om de gemeenschappelijke ruimten, kamers enz. beter te reinigen en het linnen zo goed mogelijk te wassen.
De gezondheid en veiligheid van onze gasten draag dan ook de hoogste prioriteit voor ons en natuurlijk ook uw aangenaam en uniek verblijf bij ons.


07/06/2020

Grenzen van Spanje terug open B&B Casa la Vida Feliz

Grenzen van Spanje terug open

De Spaanse regering wil vanaf 1 juli buitenlandse toeristen weer toelaten. Daarbij zal wel worden gekeken naar de situatie in het land van de toeristen en hun precieze bestemming. De Canarische Eilanden en de Balearen zouden bijvoorbeeld al eerder toegankelijk zijn dan meer besmette regio's in Spanje.

Intussen zijn er al (kleine) winkels, hotels en terrassen van horecazaken open, maar met een beperkte bezettingsgraad en onder zeer strikte veiligheidsvoorwaarden.

In ongeveer de helft van het land (de regio's die in fase 2 zitten) zijn de stranden weer toegankelijk, al is dat voorlopig alleen voor de Spanjaarden.

Sinds donderdag 21 mei, en alvast tot het einde van de noodtoestand, is het verplicht om een mondmasker te dragen in openbare ruimtes, zowel binnen als buiten.


01/06/2020


B&B Casa La Vida Feliz en COVID-19

Corona-Virus

Door het Corona-virus zijn bijna alle binnengrenzen van EU afgesloten.  Dit wil zeggen dat je niet tussen de landen onderling kan reizen zonder geldige reden.
De grenzen België/Frankrijk en Frankrijk/Spanje blijven nog gesloten voor niet-essentiële verplaatsingen tot half juni 2020


16/03/2020


Wil je op de hoogte blijven, volg ons dan op Facebook, Instagram, Google, YouTube, Pintrest

Ben jij toe aan een welverdiende vakantie in onze B&B?

Wij leggen je in de watten.  Rust, een aangename sfeer en de nodige luxe die je verdient tijdens je vakantie. Daarnaast kan je in onze B&B genieten van een uitgebreid ontbijt,zwembad en jacuzzi.  Allemaal inbegrepen in een zeer democratische prijs.