google-site-verification=QJs4eHBYj65vz7QVtQNgsS25ubYvEifTtyNM1OhfiPc
 

Privacybeleid

Waar comfort en elegantie elkaar kruisen
Waar comfort en elegantie elkaar kruisen
De gegevensbeheerder is:

Raf De Greef
Tongersesteenweg, 66
3800 Sint-Truiden
België

Info@casa-la-vida-feliz.com

Telefoon: +32 468 18 17 99

Wij zijn blij met uw interesse in onze website. Het beschermen van uw privacy is erg belangrijk voor ons. Hieronder informeren wij u uitgebreid over de verwerking van uw gegevens.

1. Toegang tot gegevens en hosting

U kunt onze webpagina's bezoeken zonder persoonlijke informatie te verstrekken. Elke keer dat een webpagina wordt bezocht, neemt alleen de webserver en automatisch een serverlogbestand op dat bijv. de naam van het opgevraagde bestand, uw IP-adres, de datum en tijd van de consultatie, de hoeveelheid overgedragen gegevens en de verzoekende provider (toegangsgegevens), en welke documenten de consultatie documenteert.

Deze toegangsgegevens worden uitsluitend gebruikt om een ​​probleemloze werking van de site te garanderen en onze online aanwezigheid te verbeteren. In overeenstemming met art. 6, § 1, f) AVG, dit dient om onze legitieme belangen te beschermen in een adequate presentatie van onze online aanwezigheid, die prevaleren bij het afwegen van de respectieve belangen van de partijen. Alle toegangsgegevens worden uiterlijk zeven dagen na het einde van uw bezoek aan de site verwijderd.

Accommodatie

De hosting- en kijkdiensten van de website worden deels geleverd door onze dienstverleners als onderdeel van de verwerking namens ons. Tenzij anders bepaald in deze gegevensbeschermingsverklaring, worden alle toegangsgegevens en alle gegevens die zijn verzameld in de daarvoor bestemde formulieren op deze website op hun servers verwerkt. Als u vragen heeft over onze dienstverleners en de basis voor onze samenwerking met hen, neem dan contact op met de contactpersoon vermeld in dit privacybeleid. Onze dienstverleners hebben hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Er is geen besluit van de Europese Commissie om een ​​passend niveau van gegevensbescherming voor de Verenigde Staten vast te stellen. Onze samenwerking is gebaseerd op de standaardbepalingen inzake gegevensbescherming die zijn aangenomen door de Europese Commissie.

Netwerk voor inhoudslevering

Om de laadtijd te verkorten, gebruiken we voor veel van onze aanbiedingen een content delivery network ("CDN" - Content Delivery Network). Deze dienst maakt het mogelijk om content te verspreiden, bv. ex. grote mediabestanden, via regionale servers van externe CDN-serviceproviders. Hierdoor worden toegangsgegevens verwerkt op de servers van de dienstverleners. Onze dienstverleners werken voor ons in het kader van uitbesteding van gegevensverwerking. Als u vragen heeft over onze dienstverleners en de basis voor onze samenwerking met hen, neem dan contact op met de contactpersoon vermeld in dit privacybeleid. Onze dienstverleners hebben hun hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Er is geen besluit van de Europese Commissie om een ​​passend niveau van gegevensbescherming voor de Verenigde Staten vast te stellen. Onze samenwerking is gebaseerd op de standaardbepalingen inzake gegevensbescherming die zijn aangenomen door de Europese Commissie.

2. Gegevensverwerking ten behoeve van het leggen van contact

Wij verzamelen persoonsgegevens wanneer u contact met ons opneemt (bijvoorbeeld via het contactformulier of per e-mail) en wanneer u deze gegevens in dit kader vrijwillig aan ons meedeelt. Verplichte velden zijn als zodanig gemarkeerd omdat we deze gegevens in dit geval absoluut nodig hebben om uw contactverzoek te verwerken en anders kunt u deze niet naar ons verzenden. De respectieve invoerformulieren maken het mogelijk om te weten welke gegevens worden verzameld. In overeenstemming met art. 6, § 1, b) AVG gebruiken we de gegevens die u ons verstrekt om uw verzoek te verwerken. Na volledige verwerking van het verzoek verwijderen wij uw gegevens, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens in overeenstemming met art. 6, § 1, a) AVG of als wij ons het recht voorbehouden op een ruimer gebruik van de gegevens, toegestaan ​​door de wet, en waarvan wij u in deze verklaring informeren.

3. Cookies en andere technologieën
Algemene informatie

Om het bezoek aan onze website aantrekkelijk te maken en het gebruik van bepaalde functies mogelijk te maken, passende producten te presenteren of marktonderzoek uit te voeren, gebruiken wij op verschillende pagina's technologieën, waaronder "cookies". Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch op uw apparaat worden opgeslagen. Sommige van de door ons gebruikte cookies worden aan het einde van de browsersessie verwijderd, d.w.z. na het sluiten van uw browser (sessiecookies). Andere cookies blijven op uw terminal staan ​​en stellen ons in staat uw browser bij uw volgende bezoek te herkennen (permanente cookies).


We gebruiken technologieën die absoluut noodzakelijk zijn voor het gebruik van bepaalde functies van onze website (bijvoorbeeld instellingen voor websitevoorkeuren). Deze technologieën worden gebruikt voor het verzamelen en verwerken van het IP-adres, het tijdstip van het bezoek, informatie over apparaten en browsers evenals informatie over uw gebruik van onze website (bijvoorbeeld informatie over de inhoud van het winkelwagentje. aankoop). Dit dient om onze legitieme belangen in een geoptimaliseerde presentatie van ons aanbod te beschermen, die prevaleren bij het afwegen van de respectieve belangen van de partijen in overeenstemming met art. 6, § 1, f) AVG.

Daarnaast gebruiken we technologieën om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen waaraan we zijn onderworpen (bijvoorbeeld om de toestemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens te kunnen bewijzen), evenals voor webanalyse en online marketing.
Meer informatie hierover, inclusief de bijbehorende rechtsgrond voor gegevensverwerking, vindt u in de volgende paragrafen van dit privacybeleid.

U vindt de cookie-instellingen voor uw browser onder de volgende links: Microsoft Edge™ / Safari™ / Chrome™ / Firefox™ / Opera™

Voor zover u heeft ingestemd met het gebruik van technologieën in overeenstemming met art. 6, § 1, a) AVG, kunt u uw toestemming te allen tijde intrekken door een bericht te sturen naar de contactpersoon die in deze gegevensbeschermingsverklaring is vermeld. U kunt ook op de volgende link klikken: https://www.casa-la-vida-feliz.com/cookie-instellingen/. Het weigeren van cookies kan de functionaliteit van onze website beperken.

De WIX-tool voor toestemmingsbeheer gebruiken

We gebruiken WIX's tool voor toestemmingsbeheer op onze website om je te informeren over cookies en andere technologieën die we op onze site gebruiken en om je toestemming, indien nodig, voor de verwerking van je persoonlijke gegevens door deze technologieën te verkrijgen, beheren en documenteren. In overeenstemming met art. 6, § 1, c) AVG, dit is noodzakelijk om te voldoen aan onze wettelijke verplichting, voortvloeiend uit art 7, § 1 AVG, op grond waarvan we uw toestemming voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens moeten kunnen bewijzen. De WIX-tool voor toestemmingsbeheer wordt geleverd door Wix.com, 40 Namal Tel Aviv St., Tel Aviv 6350671, Israël. ("WIX"). Nadat je je cookieverklaring op onze website hebt ingediend, registreert WIX's webserver je IP-adres, de datum en tijd van je verklaring, je browserinformatie, taal en URL van waaruit de verklaring is verzonden, evenals informatie over je toestemmingsgedrag. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van een cookie die informatie bevat over uw toestemmingsgedrag. Uw gegevens worden na een periode van 365 dagen verwijderd, tenzij u uitdrukkelijk heeft ingestemd met verder gebruik van uw gegevens in overeenstemming met art. 6, § 1, a) AVG of als wij ons het recht voorbehouden op een ruimer gebruik van de gegevens, toegestaan ​​door de wet, en waarvan wij u in deze verklaring informeren.

4. Gebruik van cookies en andere technologieën voor reclame- en webanalysedoeleinden

Voor zover u uw toestemming hebt gegeven in overeenstemming met art. 6, § 1, a) AVG gebruiken we de volgende cookies en andere technologieën van externe providers op onze website. De gegevens die in dit verband worden verzameld, worden verwijderd zodra het beoogde doel is bereikt en we het gebruik van de bijbehorende technologie hebben beëindigd. U kunt uw toestemming te allen tijde voor de toekomst intrekken. Meer informatie over de mogelijkheden om toestemming in te trekken vindt u in de rubriek "Cookies en andere technologieën". Meer informatie vindt u, met name op basis van onze samenwerking met de verschillende dienstverleners, door de verschillende technologieën te raadplegen. Als je vragen hebt over de dienstverleners en de basis voor onze samenwerking met hen, neem dan contact op met de contactpersoon vermeld in dit privacybeleid.

Gebruik van Google-services

We gebruiken de volgende technologieën van Google Ireland Ltd, met het hoofdkantoor in Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland ("Google"). De informatie die automatisch door Google-technologieën wordt verzameld over uw gebruik van onze website, wordt in de regel overgebracht naar een server van Google LLC, met het hoofdkantoor in 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten, en wordt daar opgeslagen. Er is geen besluit van de Europese Commissie om een ​​passend niveau van gegevensbescherming voor de Verenigde Staten vast te stellen. Onze samenwerking is gebaseerd op de standaardbepalingen inzake gegevensbescherming die zijn aangenomen door de Europese Commissie. Als uw IP-adres wordt verzameld met behulp van Google-technologieën, wordt het ingekort door IP-anonimisering te activeren voordat het wordt opgeslagen op de servers van Google. Tenzij anders aangegeven voor de verschillende technologieën, gebeurt de gegevensverwerking op basis van een overeenkomst die voor elke technologie tussen gezamenlijke beheerders wordt gesloten in overeenstemming met art. 26 AVG. Meer informatie over de gegevensverwerking door Google vindt u in de gegevensbeschermingsverklaring van Google.

Google Analytics

Gegevens (IP-adres, tijdstip van bezoek, apparaat- en browserinformatie, evenals informatie over uw gebruik van onze website), waaruit gepseudonimiseerde gebruiksprofielen worden gemaakt, worden automatisch verzameld en opgeslagen voor webanalysedoeleinden met behulp van Google Analytics. Hiervoor kunnen cookies worden gebruikt. Uw IP-adres wordt in principe niet samengevoegd met andere gegevens van Google. De gegevensverwerking vindt plaats op basis van een uitbestedingsovereenkomst voor de verwerking van persoonsgegevens door Google.

Google Maps

Google Maps verzamelt gegevens over uw gebruik van zijn functies, met name IP-adres- en locatiegegevens, om geografische informatie visueel weer te geven, en verzendt deze gegevens naar Google, die ze vervolgens verwerkt. Wij hebben geen invloed op deze verdere verwerking van de gegevens.

5. Sociale netwerken
Onze online aanwezigheid op Facebook, Instagram, Pinterest

Voor zover u uw toestemming hebt gegeven aan de beheerder van het betreffende sociale netwerk in overeenstemming met art. 6, § 1, a) AVG, worden uw gegevens automatisch verzameld en opgeslagen voor marktonderzoek en reclamedoeleinden wanneer u onze online aanwezigheid op de bovengenoemde sociale netwerken bezoekt. Op basis van deze gegevens worden gepseudonimiseerde gebruiksprofielen gemaakt. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om op en buiten de platforms advertenties te plaatsen waarvan wordt aangenomen dat ze aansluiten bij uw interesses. Hiervoor worden in de regel cookies gebruikt.
Meer informatie over de verwerking en het gebruik van gegevens door de exploitant van het betreffende sociale netwerk, evenals een contactmogelijkheid en uw rechten en instellingsmogelijkheden voor de bescherming van uw privacy, vindt u in de informatie over gegevensbescherming voor exploitanten wiens internetadressen staan ​​hieronder vermeld. Wij staan ​​tot uw beschikking als u hier nog hulp bij nodig heeft.

Facebook is een aanbod van Facebook Ireland Ltd., met hoofdkantoor op 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland ("Facebook Ierland"). De informatie die automatisch door Facebook Ierland wordt verzameld met betrekking tot uw gebruik van onze online aanwezigheid op Facebook, wordt in de regel overgedragen en opgeslagen op een server van Facebook, Inc., met het hoofdkantoor in 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, Verenigde Staten. Er is geen besluit van de Europese Commissie om een ​​passend niveau van gegevensbescherming voor de Verenigde Staten vast te stellen. Onze samenwerking is gebaseerd op de standaardbepalingen inzake gegevensbescherming die zijn aangenomen door de Europese Commissie. De gegevensverwerking in het kader van het bezoeken van een Facebook-fanpagina vindt plaats op basis van een overeenkomst tussen gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken in overeenstemming met art. 26 AVG.
Meer informatie (informatie over Page Statistics-gegevens) vindt u hier.

Instagram is een dienst van Facebook Ireland Ltd., met hoofdkantoor op 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ierland ("Facebook Ierland"). De informatie die automatisch door Facebook Ierland wordt verzameld met betrekking tot uw gebruik van onze online aanwezigheid op Facebook, wordt in de regel overgedragen en opgeslagen op een server van Facebook, Inc., met het hoofdkantoor in 1601 Willow Road, Menlo Park, California 94025, Verenigde Staten. Er is geen besluit van de Europese Commissie om een ​​passend niveau van gegevensbescherming voor de Verenigde Staten vast te stellen. De gegevensverwerking in het kader van het bezoeken van een Instagram-fanpagina vindt plaats op basis van een overeenkomst tussen gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken in overeenstemming met art. 26 AVG.
Meer informatie (informatie over Page Statistics-gegevens) vindt u hier. (https://www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data)

Pinterest is een aanbod van Pinterest Europe Ltd., met hoofdkantoor in Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Ierland ("Pinterest"). Informatie die automatisch door Pinterest wordt verzameld met betrekking tot uw gebruik van onze online aanwezigheid op Pinterest, wordt in de regel overgedragen en opgeslagen op een server van Pinterest, Inc., met het hoofdkantoor in 505 Brannan St, San Francisco, CA 94107, Verenigde Staten. . Er is geen besluit van de Europese Commissie om een ​​passend niveau van gegevensbescherming voor de Verenigde Staten vast te stellen. Onze samenwerking is gebaseerd op de standaardbepalingen inzake gegevensbescherming die zijn aangenomen door de Europese Commissie.

6. Contactmogelijkheden en uw rechten

Als betrokkene bij de verwerking van persoonsgegevens heeft u de volgende rechten:

Op grond van artikel 15 van de AVG heeft u recht op toegang tot de persoonsgegevens die wij van u verwerken.
Op grond van artikel 16 van de AVG heeft u het recht om uw persoonlijke gegevens die onjuist zijn zo snel mogelijk te corrigeren. U heeft ook het recht om te vragen dat deze gegevens worden aangevuld.
Op grond van artikel 17 van de AVG heeft u het recht op het wissen van uw persoonsgegevens voor zover de verwerking niet noodzakelijk is voor:
uitoefening van het recht op vrijheid van meningsuiting en informatie;
het voldoen aan een wettelijke verplichting;
een reden van algemeen belang;
het instellen, uitoefenen of verdedigen van rechtsvorderingen.
Op grond van artikel 18 van de AVG heeft u het recht om de verwerking te beperken in gevallen waarin:
u betwist de juistheid van de gegevens;
de verwerking van gegevens is onrechtmatig, maar u verzet zich tegen het wissen ervan;
we hebben uw gegevens niet langer nodig, maar het is nog steeds noodzakelijk voor u om uw wettelijke rechten vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen;
u hebt uw recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking op grond van art.21 AVG uitgeoefend.
Op grond van artikel 20 van de AVG heeft u het recht om uw gegevens in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machineleesbaar formaat te ontvangen en om de overdracht van deze gegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke te vragen.
Op grond van artikel 77 van de AVG heeft u het recht om een ​​klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit. Als algemene regel kunt u hiervoor contact opnemen met de toezichthouder van uw gewone verblijfplaats, uw werkplek of ons hoofdkantoor.
Voor elke vraag met betrekking tot het verzamelen, verwerken of gebruiken van uw persoonlijke gegevens, voor elk verzoek om informatie, correctie, beperking of verwijdering van gegevens, evenals voor elke intrekking van de gegeven overeenkomsten of elk verzet tegen een bepaald gebruik van gegevens, gelieve rechtstreeks contact opnemen met onze diensten via de contactgegevens in de Juridische kennisgeving.

Functionaris gegevensbescherming:

Raf De Greef
Tongersesteenweg, 66
B - 3800 Sint-Truiden

+32 468 18 17 99


Info@casa-la-vida-feliz.com


Bovendien hebt u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit in België: Gegevensbeschermingsautoriteit - Persstraat 35 - 1000 Brussel - e-mail: contact @ apd-gba.be

Recht van oppositie
Voor zover wij persoonsgegevens verwerken zoals hierboven uiteengezet om onze legitieme belangen te beschermen die prevaleren bij de afweging van de respectieve belangen van de partijen, kunt u met ingang van de toekomst bezwaar maken tegen deze verwerking. Als de verwerking plaatsvindt voor direct marketingdoeleinden, kunt u dit recht op elk moment uitoefenen zoals hierboven beschreven. Als de verwerking voor andere doeleinden wordt uitgevoerd, heeft u alleen recht van bezwaar op gronden die voortvloeien uit uw specifieke situatie.

Na het uitoefenen van uw recht om bezwaar te maken, zullen we uw persoonsgegevens niet langer voor deze doeleinden verwerken, tenzij we dwingende legitieme redenen voor deze verwerking kunnen rechtvaardigen die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en vrijheden, of als de verwerking deel uitmaakt van de bewering, uitoefening of verdediging van wettelijke rechten.

 

Dit geldt niet als de verwerking plaatsvindt voor direct marketingdoeleinden. Wij zullen uw persoonsgegevens dan niet langer voor dit doeleinde verwerken.