google-site-verification=QJs4eHBYj65vz7QVtQNgsS25ubYvEifTtyNM1OhfiPc
top of page
B&B Casa La Vida Feliz, het ultieme verblijf in Spanje

Uw reis, uw thuis in Spanje

Het ultieme verblijf

Mijn Bed and Breakfast is kleinschalig opgezet in een rustig gehucht van het kleine Spaanse dorp Zurgena.

Door de ligging van deze wel 100 jaren oude cortijo, de kleinschalige en persoonlijke aanpak en dit in combinatie met het behoud van oorspronkelijke details en de aankleding kan ik dat ook met trots zeggen dat ik een boutique B&B heb.

Op het ruime zuidelijk gerichte terras aan de voorzijde kan je elke ochtend, indien gewenst, rustig ontbijten en genieten van de opkomende zon en de kleurrijke tuin met enkele rustgevende details.

Later op de dag tijdens de middag- en avonduren is dit de ideale plaats om rustig te ontspannen met een boek vergezeld van een hapje en een drankje, op ontspannen wijze uw werkdag door te nemen en uw volgende dag van uw zakenreis te plannen of lekker te keuvelen met mij of de andere gasten.

Naast dit grote terras heb ik ook nog een grindterras waar je gezellig kan bij elkaar zitten en genieten van het prachtige Andalusische weer, de omgeving, het zoutwaterzwembad en de andere gasten.

Rondom het zwembad staan de ligstoelen waar je lekker kan genieten van het zonnetje en een plons in het heerlijke zoutwaterzwembad dat gevuld werd met water uit een nabijgelegen bron.

Ligging van mijn Bed and Breakfast in Spanje

LLanos del Peral is een gehucht van Zurgena omringd door de natuur, ramblas en gelegen op een half uurtje rijden van de mooie kustlijn Costa Almeria. We zijn makkelijk te bereiken vanuit de luchthavens van Almeria ( 1 uur ),  Murcia ( 1u15 ) en Alicante ( 1u50 ). In de omgeving zijn er tal van dorpjes en steden waar je lekker kan shoppen, een snack eten of uitgebreid dineren in een van de plaatselijke restaurants en tapasbars.

B&B Casa La Vida Feliz is ook zeer centraal gelegen ten opzicht van belangrijke handelssteden en dorpjes zoals Vera, Mojácar, Zurgena, Albox, Bédar, Oria, Almeria, Baza, Macael, Fines, Olula del Rio, Cantoria, Sorbas, Murcia, Puerto Lunbreras, Lorca, Aguilas, Antas, Velez Blanco en Velez Rubio en dus de ideale uitvalsbasis voor zakenreizen in deze regio's. Dit zijn niet alleen belangrijke handelssteden maar zijn zeker ook eens de moeite voor een daguitstap.

Fotogallerij van mijn Bed and Breakfast in Spanje

Eén foto van de B&B zegt meer dan 1000 woorden

Kom genieten van mijn sfeervolle, charmante boutique B&B

bottom of page